Artikkelnr. 31841

Omnivent Lagringssystem - room ventilation

  • Egnet for oppbevaring ved gitte temperaturer
  • Enkel i bruk
  • Relativt lav investering for oppbevaring i kasser

Produktbeskrivelse

Hvorfor romventilasjon?

Romventilasjon er det eneste lagringssystemet som ikke tvinger luft gjennom produktet. Den kontrollerer kun luftforholdene i rommet. Derfor er tørkeevnen svært begrenset. Det er også vanskeligere å endre produkttemperaturen.

Er disse begrensningene ikke noe problem i hos deg? Da er romventilasjon interessant! Systemet krever en relativt lav investering for  kasseoppbevaring, og den tar relativt liten plass. Dessuten trenger ikke alle kasser være helt like, og det stilles ingen krav til oppsett. Romventilasjon brukes derfor ofte for å lagre et tørt produkt ved konstant temperatur. Enkel og rimelig løsning!


Hvordan virker det?

Viftene i Room Ventilation Units (RVU) tvinger luften oppover. Det er slik luften kastes over kassene med innhold. Løsningen har åpninger i sidene, like over bakkenivå. Gjennom disse åpningene kommer luften inn i systemet igjen. Resultatet er en naturlig strøm av luft gjennom rommet. Enhver luftbehandling skjer vanligvis inne i systemet. Hver enhet er utstyrt med en inntaksluke rett under viften. Vanligvis plasserer vi utløpslukene i samme vegg.


Romventilasjon og kjøling

Det forekommer jevnlig at våre kunder kombinerer romventilasjon med kjøling, for å kunne lagre på ønsket temperatur over lengre tid. Vurderer du denne kombinasjonen også? Ta en titt på vår OmniFrigo. OmniFrigo er i utgangspunktet et romventilasjonssystem og kjølesystem i en enhet!


Mest brukt til

Vi bruker romventilasjon oftest for å lagre disse produktene:

  • Poteter
  • Gulrøtter
  • Gresskar
  • Rødbeter

Tekniske spesifikasjoner

Stock status Bestillingsvare
Lagerenhet STK
Produktgruppe Room ventilation