Service, deler og vakt

Vi vet hvor viktig det er med gode ordninger på service og verksted når du trenger det.

I Grønt Maskin AS har vi flere dyktige medarbeider med lang bransjeerfaring og kunnskap. Vi har et velutstyrt verksted i Rygge, hvor vi kan foreta reparasjoner og service på de fleste typer landbruksmaskiner, både maskiner solgt av oss og andre typer maskiner og utstyr. Verkstedet er samlokalisert med hovedlageret vårt, og det gir god tilgang på reservedeler.

Vi er i landsdekkende på service og reparasjoner på våre egne merkevarer. Ved behov rykker vi ut til deg for å utføre reparasjoner og vedlikehold, slik at nedetiden på maskinen reduseres til et minimum.

Vi tilbyr også gode serviceavtaler på flere av våre maskiner – noe som gir forutsigbarhet på kostnader, i tillegg til jevnlig service og støtte.

Er det noe du lurer på send epost til:

Med et godt etablert hovedlager i Rygge har vi delene du trenger, enten det er til vanningsvogner, grønnsaksmaskiner, kornanlegg eller pakkeriutstyr, mm. Vi levere over hele landet gjennom gode transportavtaler. I tillegg kan varene leveres ekspress eller med budbil om det haster.

Delene bestilles på tlf. 69 22 53 00 (taste valg 2) eller via epost: deler@grontmaskin.no

Vi har telefonvakt mellom 16:00-21:00 i ukedagene, og mellom 08:00-16:00 i helgene. Tlf. 41 57 64 10

Ved behov for servicetjenester eller deler etter kontortid faktureres et utrykningsgebyr, samt medgått tid (inkl. overtidstillegg) Utrykningsgebyret service er på kr. 2500,- / Utrykningsgebyret for deler utlevert fra vårt lager i Rygge er på kr. 2000,-.

Økonomiservice

Vi tilbyr kunder i Østfold og Akershus økonomservice på traktorer, treskere og annet utstyr.

Vi har dyktige landbruksmekanikere med lang erfaring fra en rekke merkevarer og modeller. Vi kan utføre service både på eget verksted i Rygge eller ved at en av våre servicebiler besøker deg!


Tilbudet gjelder for maskiner og utstyr som ikke lengere dekkes av service og vedlikeholdsavtaler med merkeverkstedet.

Originale deler kan selvfølgelig benyttes hvis ønskelig Oppgi Økonomiservice ved bestilling og få 10% rabatt på deler. Dersom vi oppdager feil eller mangler under servicen tilbyr vi selvsagt reparasjon til de samme gode vilkår.

Verksted/service priser:

  • Timepris ordinær:  kr.  790,-
  • Reisetid: kr. 750,-
  • Kilometer:  kr. 6,90 ,- pr km.
  • Overtid 50% (16:00-21:00) :  kr.  1090,-
  • Overtid 100%:    kr.  1390,-
  • Oppmøtesats: kr. 200,- (Oppmøte/kjøring over 50km fra Grønt Maskin sine lokaler).