Viser alle 10 resultater

Vis sidefelt
ekko
Lukk

Formit Produktbehandling

FORMIT leverer små, kompakte produksjonslinjer basert på FORMIT skrellere, profilerings og kuttemaskiner. Vi kombinerer FORMIT produkter med samme stil og størrelse trakter, transportbånd, steinutskillere, veiesystemer, skiver, inspeksjonsbord, kjølere, neddyppingstanker etc. For mer informasjon se www.foodprocessing.fi Formit er medlem av Ekko Gruppen.
ekko
Lukk

Ekko Transportbånd

Ekko transportbånd til alle typer grønnsaker, med PVC eller gummi band, med og uten medbringere. Skaffes i ønsket høyde og form. Ekko transportører er produsert i standard bredde 300-1000mm. Lengder etter behov. Leveres i lakkert eller rustfri utførelse. 220 / 400 Volt
ekko
Lukk

Ekko sekkefyller

Ekko storsekkfyller for automatisk og forsiktig fylling av store poser og kasser.
ekko
Lukk

Ekko rullebord

Inspeksjon/rullebord for hånd sortering av poteter og andre produkter. Maskinen er produsert med plastruller som roterer produktet for effektiv inspeksjon. Komplett med lys og variator. Kan også leveres som sitte modell.
ekko
Lukk

Ekko Kassevender

Hydraulisk kassevender for potetkasser m.m. Som standard med manuell betjening av hydraulikkventil. Finnes også med fjernutløser for truck. Kan bygges på mål etter spesifikasjoner på kassen. Kan også leveres med transportbånd. Modell Kassedimensjon L / B / H:
  • EM 1160 L = 1500 B = 1200 H = 1200 mm.
  • EM 1161 L = 1800 B = 1500 H = 1300 mm.
  • EM 1162 L = 2400 B = 1600 H = 1300 mm.
ekko
Lukk

Ekko Falldempere

Ekko falldempere for skånsom demping av produkter.
ekko
Lukk

Ekko Nettsorterer

For skånsom sortering av poteter og løk, med kapasiteter på 6-45 t / time. Maskinen er utstyrt med skjermbelter med maskevidder 20-85 mm, og i bredder 600-1800 mm. Med dette systemet, kan en hvilken som helst sortering være strukturert, slik at systemet består av moduler som kan kombineres på flere måter. Modulene er utstyrt med elastiske slipp dempere for å bryte fallet mellom nettbelte og transportbåndet. Videre er maskinene utstyrt med en fritt løpende løfterulle som sørger for at produktene er fri fra nettbåndet før trekkvalsen . Alle typer fra 900-1800 mm er utstyrt med tverrgående belter og separat justerbar hastighet på motoren til risteren.
ekko
Lukk

Ekko grønnsaksvasker

Ekko grønnsaksvasker er designet for forsiktig rengjøring av alle typer rotgrønnsaker. Vaskemaskinen består av en tank med dør i hele trommelens lengde og hellende bunn for å lette rengjøringen. Trommelen er V-belte montert og utstyrt med skreddersydde bærere for å sikre en god og skånsom vasking.Utgangen er utstyrt med dyser for etterspyling med rent vann. Vaskemaskinen er produsert som både høyre og venstre modeller. Vaskeren kan også leveres i komplett rustfri utførelse.
ekko
Lukk

EKKO Polermaskin

EKKO poleringsmaskiner er utviklet for alle dyrkere, med behov opp til 30 tonn / time. Alle polerere fra EKKO Maskiner A / S leveres komplett med vanntank og resirkulering system som sikrer optimal polering på grunn av den enorme mengden av vann i trommelen.
ekko
Lukk

Ekko plastlegger

For plast i størrelse fra 0,60m-2,0m bredde. Plastleggeren legger alle typer plast. Leggeren kan trykkes sammen slik at det kan legges plast på
  • Drill
  • Bedd
  • Flatmark
Maskinen er godt egnet til store arealer med plastlegging for alle typer grønnsaker.