Wyma + Grønt Maskin = Suksess

Grønt Maskin, Norges største faghandel for grønnsaksprodusenter og Wyma Solutions som er en verdensledende produsent av pakkeriutstyr for grønnsaksindustrien, har inngått en eksklusiv forhandleravtale for det norske markedet.

Wyma Solutions er den mest innovative og framoverlente produsenten innenfor utstyr til grønnsakspakkerier og grønnsaksprodusenter. Wyma Solutions er verdenskjent for sin kompromissløse kvalitet og effektive produksjonslinjer som gir kunden best mulig utbytte fra hver eneste avling. I Europa og Storbritannia har Wyma vokst fort de senere årene. Det er etablert operasjoner i Praha (Tsjekkia) og i Norfolk (Storbritannia).

«Vi er veldig fornøyde og spente etter å ha blitt partnere med Grønt Maskin, og til å serve markedet i Norge» sier Josh Stilwell, Wyma’s Territory Manager for Scandinavia.

Jason Gerrie, General Manager i Wyma Europe og Wyma UK legger til: «Dette partnerskapet vil gi norske kunder strålende service lokalt kombinert med innovative løsninger fra Wyma. Som partner vil vi kunne tilby operasjonell effektivitet og større inntjening for kundene våre. Grønnsakspakkeriene er en del av en bransje som er i rask utvikling og som, mer enn noensinne setter høye krav til gode resultater fra en vaske- og polerings linje».

«En større utnyttelse av avlingen gir mindre matsvinn og kundene ser direkte økonomiske resultater på bunnlinjen. Dette er viktig for økonomien så vel som effekten av at vi bruker en større del av avlingen enn hva som har vært mulig å få til tidligere» sier Per Kr. Brun, Salgs- og Markedssjef i Grønt Maskin. I tillegg til Wyma er Newtec (optisk sortering og vekter) og Jasa (pakkemaskiner) viktige leverandører i et marked med stadig høyere krav til kvalitet og sluttprodukt.

– Markedet for pakkeriutstyr utvikler seg raskt, og det er et stadig høyere krav til resultat fra vaske og poleringslinjer. En bedre utnyttelse av avlingen gir kunden et direkte resultat på bunnlinjen, noe som både bonden og markedet er opptatt av. Dette er viktig både for økonomien som ligger i dette pluss effekten av å utnytte gode norske råvarer, sier Per Kr. Brun, som er Salgs- og Markedssjef i Grønt Maskin AS. I tillegg til Wyma Solutions så satser Grønt Maskin videre som forhandler av Newtec vekt og optiske sorteringsmaskiner og Jasa pakkemaskiner.

Deler og service

For å kunne serve både eksisterende og nye kunder så kompletterer vi delelageret i Rygge med reservedeler fra Wyma i løpet av kort tid. Vi har gode fraktavtaler som sikrer daglige deleleveranser over hele Norge.
-Serviceavdelingen er klar til å hjelpe både nye og gamle kunder, sier ettermarkedsleder Sigve Tveten Haug. I tillegg har vi også avtale med Felleskjøpets avdeling, I-mek ettermarked, som kan stille med dyktige serviceteknikere fra Trondheim i nord til Barkåker i sør. Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.

Trygghet

For kunden betyr det trygghet å handle hos Grønt Maskin. Vi har en historie tilbake til 1912, og vi har solide eiere i Felleskjøpet. Vi har levert kvalitetsutstyr i over 100 år, og kommer til å fortsette med det de neste 100 sier Per Brun.

Ny selger på pakkeriutstyr

Dag Fredrik Eftedal overtar samtidig jobben som produktansvarlig for pakkeriutstyr i Grønt Maskin. Dag Fredrik har lang kompetanse både som grønnsaksprodusent og som eier og bruker av pakkeriutstyr.

Ta kontakt for mer informasjon:

Per Kr. Brun
Salgs- og Markedssjef, Grønt Maskin AS
922 69 003

Dag Fredrik Eftedal
Selger, Grønt Maskin AS
901 04 883

Josh Stilwell
Territory Manager, WYMA Solutions
+44 7919 340 214