Samarbeidsavtale mellom Grønt Maskin og Felleskjøpet I-Mek Ettermarked

Og kort tid etterpå har du mekanikeren på døra

For å øke servicetilbudet til kundene sine, har Grønt Maskin nå inngått en omfattende samarbeidsavtale om verkstedtjenester med Felleskjøpet avdeling I-Mek Ettermarked. Avtalen sørger for at en mekaniker eller tekniker vil være raskt på pletten når du trenger å få fikset noe på utstyret fra Grønt Maskin.

Nylig inngikk Grønt Maskin en avtale med Felleskjøpet om at deres serviceteknikere på I-Mek Ettermarked skal ta på seg reparasjons- og serviceoppdrag på Grønt Maskins produkter over store deler av landet.

Bla ned for å lese mer…

I-Mek Ettermarked som Grønt Maskins forlengede arm

– Dette er gjort for å øke servicetilbudet til kundene våre, forteller daglig leder Rainer Hivand i Grønt Maskin. – Vi er jo lokalisert i Rygge og hvis du for eksempel holder til i Trøndelag, vil det ta tid å få en servicemann herfra på plass oppe hos deg. Felleskjøpet derimot, har I-Mek avdelinger som tilbyr verkstedtjenester over store deler av landet. Og avtalen med dem sørger for at kundene våre nå vil få raskere assistanse.

– På denne måten er Felleskjøpet blitt vår forlengede arm, forklarer salgssjef Per Brun. – Vi har fått våre egne kontaktpersoner hos Felleskjøpet. Disse opptrer på våre vegne og kan reparere og utføre service på våre maskiner og utstyr.

Men har I-Mek Ettermarked god nok kjennskap til Grønt Maskins produkter til å kunne gjennomføre nødvendig service og reparasjoner?

Ja, det har de, svarer Rainer. – Mekanikerne hos Felleskjøpet har en enorm fagkompetanse og er vant til å jobbe med alt mulig. De gjør alt fra å sveise det helt enkle til å gjøre inngrep i kompliserte styringssystemer. Av den grunn passer de utmerket til å serve Grønt Maskins brede maskinpark. Men vi gir dem selvsagt også en gjennomgående og grundig opplæring i hele det omfattende produktsortimentet vårt.

Lynrask service til Trøndelag og store deler av Østlandet

Dette samarbeidet er nå etablert i Felleskjøpets avdelinger i Verdal, Fannrem ved Orkanger, Hamar, Kongsvinger/Flisa og Barkåker i Vestfold. Dermed er Grønt Maskins kunder i Trøndelag og sydover Hedmark og Oppland meget godt dekket, i tillegg til dem som befinner seg i områdene rundt Oslofjorden. – For eksempel kan vi nå betjene grønnsakspakkeriene i store deler av landet på en langt bedre måte enn før, smiler Rainer tilfreds. – Det samme gjelder kunder med så- og høstemaskiner, vanningsvogner og andre landbruksmaskiner fra oss, tilføyer Per. – Og ikke minst de som har anskaffet utstyret vårt for kornlagring og kornbehandling.

Vi kan nå betjene kunder i store deler av landet på en langt bedre måte enn før

Mekaniker/teknikkerne Åge Skovdahl (f.v.), Rune Toverød, Nils Johan Høitomt Hansen og serviceleder Morten Olsrud hos Grønt Maskin gleder seg over å få dyktige kolleger fra I-Mek Ettermarked med på laget.

Vi er allerede i full gang

Det har selvsagt tatt tid og medført mye arbeid å bringe denne avtalen vel i havn.
– Her må vi berømme salgssjefene Steinar Kristoffersen og Roy Are Meldal i Felleskjøpet, sier Rainer. – Begge innså tidlig hvilke fordeler et slikt samarbeid ville ha, både for deres og vårt selskap. De har vært meget delaktige i prosessen som har ført til denne avtalen.

Når trer avtalen mellom dere og I-Mek Ettermarked i kraft?

– Den er allerede i full gang, opplyser Rainer. – Mekanikere fra Felleskjøpet var nettopp på oppdrag for oss ute hos en kunde på Frosta, der de monterte noe av vårt utstyr. – Det er akkurat slik denne tjenesten er og skal være: At kundene kan ta en telefon hit til oss, uansett hvor de holder til i dette området, har en mekaniker eller tekniker på plass ute hos seg så raskt det er mulig. Da kan du si servicen vår er blitt ganske bra, fastslår Per Brun.
bredal
Lukk

Bredal spredere for kalk

Bredal spredere for kalk, gjødsel, sand/salt osv. Vi leverer kvalitetsprodukter fra Danske Bredal. Dette er meget gode kalkvogner med ett stort spekter av utstyr og kundetilpassninger. I tillegge er det holdbare og solide vogner som er meget bra bygd. Sprederesultat hva gjelder mengder og spredebilde er veldig bra på disse vognene. Utstyret leveres med spredeskiver, bommer og utlasterbånd. Maskinene leveres både som trepunkts utgave og slepe maskiner.
bauer
Lukk

Bauer vanningsvogner serie T

T serien består av 4 vogner som brukes av grønnsakprodusenter og korn / gressdyrkere over hele Norge. Galvaniserte vogner med en PE slange som er produsert av Bauer selv er blant de momentene som får en kunde til å velge Bauer. Disse vognene er med 75 mm slange opp til 100 mm slange. De har en enkel og brukervennlig Computer.