Einar Arne
– For meg betyr ordet kvalitet at kundene er fornøyde, sier Grønt Maskins nyansatte selger Einar Arne Hyndøy
Ny selger i Grønt Maskin:

– Fagfolk som Einar Arne vokser ikke på trær

Grønt Maskin har nå ansatt Einar Arne Hyndøy som sin nye selger i Trøndelag. Hovedkvarteret vil han ha på slektsgården på Frosta, og i tillegg til Trøndelag vil han ha salgsansvaret for deler av markedet i Møre og Romsdal og etter hvert også i Nord-Norge.

– Einar Arne vil være ansvarlig for landbruksproduktene våre i dette området, og da først og fremst dem som har med radkultur å gjøre; i alle fall nå i starten, forteller salgssjef Per Brun i Grønt Maskin.

Hvorfor sa du ja til denne salgsjobben i Grønt Maskin, Einar Arne?

– Vel, jeg søkte jo nye utfordringer, da, svarer han. – Jeg har drevet med salg tidligere. Det var mens jeg jobbet i Felleskjøp-systemet. Men de siste årene har jeg hatt stilling som mekaniker i Frosta Innkjøpslag.

Som skapt for jobben

– Einar Arnes kunnskaper og erfaringer med produktene våre er nettopp én av årsakene til at vi valgte ham til denne jobben, påpeker Per. – Like viktig er hans inngående kjennskap til landbruket, hans gode og brede kontaktnett, og ikke minst hvordan Einar Arne er som person. Alt dette er kvaliteter som kunder i dette viktige landbruksområdet kommer til å ha stor nytte og glede av i tiden fremover. – Så derfor var det helt naturlig for oss å ansette Einar Arne. Han er som skapt for denne jobben. Og slike som ham vokser ikke på trær, fastslår Per Brun.

Aldri noe tull med Grønt Maskin

– Gjennom jobben i innkjøpslaget ble jeg godt kjent med produktene til Grønt Maskin. Jeg opplevde at de er av meget bra kvalitet, fortsetter han. – For meg betyr ordet kvalitet at sluttbrukerne er fornøyde. Og bøndene i innkjøpslaget var alltid svært fornøyde med utstyret Grønt Maskin leverer. Det er både solid og holdbart. Aldri noe tull der i gården.
gront-maskin-agri-sprayers
Lukk

Grønt Maskin – Agri Sprayers

Grønt Maskin – Agri Sprayer Landbruk har vært et kjerneområde for selskapet siden oppstarten i 1912, og sprøyter har vært en del av porteføljen siden tidlig på 60 tallet. Produsentene har blitt globale og fabrikkene finnes over hele Europa, og da særlig i utpregede landbruksmarkeder som Italia, Frankrike, Tyskland og Polen. Grønt Maskins sprøyter er, og har alltid vært basert på de samme velkjente og etablerte komponentene, som Arag kontrollsentral, Comet pumper og TurboDrop dyser. Alle komponentene er montert på en pulverlakkert, kraftig stålramme og leveres selvfølgelig med CE godkjenning. Grønt Maskins mål er å tilby sprøyter i høy kvalitet til riktig pris samt at god tilgang til deler og høy servicegrad er en selvfølge! Alle våre sprøyter vil heretter selges under eget merkevarenavn: GRØNT MASKIN – AGRI SPRAYER Vi ønsker å standardisere våre sprøyter slik at du som kunde får det produktet som du er vant til, uansett hvor i Europa komponentene er satt sammen. Dette sikrer deg den samme gode kvaliteten og ikke minst tilgang til service og reservedeler, slik det alltid har vært.
bauer
Lukk

Bauer vanningsvogner serie T

T serien består av 4 vogner som brukes av grønnsakprodusenter og korn / gressdyrkere over hele Norge. Galvaniserte vogner med en PE slange som er produsert av Bauer selv er blant de momentene som får en kunde til å velge Bauer. Disse vognene er med 75 mm slange opp til 100 mm slange. De har en enkel og brukervennlig Computer.
mastek
Lukk

Mastek Slangespredere

Vi forhandler gjødselhåndteringsutstyr fra Mastek Ltd. i Irland. De viktigste produktene er alt innen slangesprederutstyr, med fanespredere, stripespredere, pumper, slangetromler og slanger. Vi skreddersyr et komplett anlegg tilpasset kundens behov.
  • Fanespredere Slurry Mate
  • Stripespreder Slurry Mate
  • Slangetromler Slurry Mate
  • Slanger Slurry Mate
  • Pumper Slurry Mate