Kenneth2
- Kenneth Gundersen har lang erfaring med varmeprosjekter.
Ny produktsjef på biovarme
i Grønt Maskin

– Med Kenneth på laget stiller vi mye, mye sterkere

Like over påske startet Kenneth Gundersen i stillingen som produktsjef hos Grønt Maskin. Her vil han ha mye av ansvaret for biovarme-satsingen deres.

– Kenneth besitter kunnskaper som vi lenge har savnet innenfor dette området, sier salgs- og markedssjef Per Brun i Grønt Maskin. – Vår kompetanse på biovarme gjelder først og fremst varmekilden i slike anlegg, så frem til nå har vi brukt ekstern bistand på rørsystemene som skal distribuere varmen derfra og ut til de forskjellige bygningene.

En skikkelig inner-tier

– Dette slipper vi nå som Kenneth er på plass, smiler Per. – Da han dukket opp blant søkerne til denne produktsjef stillingen, så vi raskt at dette var en skikkelig inner-tier for oss, med den kompetansen han kan vise til innenfor rør og varme. Kenneth er utdannet rørlegger, og har jobbet i rørbransjen i over 20 år.
– Vi har lange tradisjoner med rørlegging i familien vår, forteller han. – Både oldefar, bestefar, far og onkelen min har vært med å legge mye av vannettet i Mossedistriktet.

Stor interessere for varme

Etter å ha jobbet som rørlegger de første 13 årene av yrkeskarrieren, fikk Kenneth først jobb hos rørgrossisten Heidenreich og siden hos Daikin Varmepumper.
– Både som rørlegger og hos Heidenreich jobbet jeg mye med varmeprosjekter, sier han. – Jeg har nemlig alltid hatt stor interesse for dette med varme. Det er der fokuset mitt har ligget.

– Hvorfor søkte du på denne jobben i Grønt Maskin?

– Fordi jeg synes biovarme og landbruk er et veldig spennende område, svarer Kenneth. – Skal du skape sunn og god økonomisk drift av et biovarmeanlegg må du kunne se helheten i systemet. Med min bakgrunn og erfaring om rør og røranlegg, følte jeg at jeg kanskje hadde noe å bidra med der. Dessuten virket arbeidsmiljøet å være veldig godt i Grønt Maskin, og det har vist seg å være helt riktig. Jeg føler meg hjemme her allerede.

– Vi ser at biovarme virkelig begynner å ta fart nå. Vi mottar mange henvendelser på dette. Derfor er det kjempefint å få Kenneth hit. Med ham med på laget stiller vi i Grønt Maskin mye, mye sterkere, fastslår Per Brun.

Kontakt oss!

Om du ønsker å skaffe deg biovarmeanlegg eller har spørsmål i den forbindelse, så kontakt Kenneth hos Grønt Maskin. Han står klar til å ta en uforpliktende prat med deg.
froling
Lukk

Fröling T4E Flis

Komfortabel, kompakt, økonomisk og trygg Nye T4e fra Frölings fabrikker lar ingenting å være ønsket.
froling
Lukk

Fröling PT4e Pellet

Sturdy, convenient, reliable and versatile: The new PT4e pellet boiler is perfect in every way. Well-planned use of energy-saving drives ensures extremely low energy consumption. With its durable high temperature silicon carbide combustion chamber, the PT4e ensures a high level of efficiency with minimal emissions. In addition, the PT4e can be equipped with an electrostatic particle separator as an option. Thanks to its modular construction, Froling’s PT4e is particularly easy to position and install. The entire boiler comes fully assembled, electrically wired and tested.
froling
Lukk

Fröling SP Dual

SP Dual tre- og pelletskjele kombinerer to veldesignede systemer. Kraft fra 15 til 40 kW.
froling
Lukk

Fröling PE1 Pellet

Den kompakte løsningen for kjelerommet. (Okkuperer bare 0,38m²). Effektstørrelse fra 7 til 35 kW