Kongskilde + Grønt Maskin

Grønt Maskin blir enedistributør i Norge for Kongskildes kornprodukter

Som et resultat av godt partnerskap så øker Grønt Maskin AS og Kongskilde samarbeidet for å kunne møte den økte investeringer i landbruket, og spesielt på kornhåndtering og tørking.

Grønt Maskin, som er et heleid datterselskap av Felleskjøpet Agri, tilbyr allerede produktene fra Kongskilde, men går nå videre som enedistributør. Kongskilde har i over 70 år vært leverandør av produkter til kornindustrien og er en viktig og anerkjent aktør innen kornrealterte produkter, sier Per Brun som er Salgs- og Markedssjef i Grønt Maskin AS.

For å være en foretrukken leverandør til landbruket er vi helt avhengige av å sitte med et bredt delelager. Ved å ha status som enedistributør med et tettere samarbeid med Kongskilde blir dette lang mindre komplisert for oss, og bonden får det han trenger med kort leveringstid tilføyer Rainer Hivand, Daglig Leder i Grønt Maskin AS.

Alle Kongskildes produkter kan bestilles rett i Grønt Maskins nettbutikk. Dersom du allerede er Felleskjøpet kunde så ligger alle Grønt Maskins produkter tilgjengelig i Felleskjøpets systemer.

Om Kongskilde

Kongskilde er et dansk selskap grunnlagt i 1949. Kongskilde utvikler, framstiller og markedsfører systemer til transport, rensing og tørking av korn og andre vekster. Kongskilde leverer også pneumatiske transportsystemer og utstyr til separasjon og rensing av avfall og prosessmaterialer til virksomheter primært innen plast- og papirindustrien. Alt salg skjer gjennom forhandlere og egne selskaper i Europa, Nord-Amerika, Asia og Afrika.

Kongskildes løsninger til kornindustrien er av høy kvalitet, med fleksible anvendelser med kapasitet for små og mellomstore produsenter. Kongskildes lange erfaring innenfor landbrukssektoren sikrer et høyt servicenivå og god tilgjengelighet på reservedeler.

Om Grønt Maskin

Grønt Maskin har vært bondens partner i over 100 år. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket. Vår portefølje består av kvalitetsmaskiner og utstyr til landbruket. Hovedkontoret ligger i Rygge utenfor Moss, hvor hovedlageret også ligger. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter. Vi skal jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.

Grønt Maskin AS er et heleid datterselskap av Felleskjøpet Agri, som har en omsetning på over 16,2 milliarder og har 3150 ansatte. Felleskjøpet er nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder, og har flere fagstaber i distriktene. Det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder. Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Ta kontakt for mer informasjon:

Rainer Hivand
Daglig leder, Grønt Maskin AS
+47 916 05 992

Ian Lind Seddon Kongskilde
Global Sales Director
+45 2374 3371

Dyre Tangnes Saxrud
Grønt Maskin, Produktsjef Korn
+47 908 62 169

kongskilde
Lukk

Blåsetransport Kongskilde høytrykksblåsere

Kongskildes lufttransport system har standardkomponenter av høy kvalitet: Blåsere, injektor, celleføder, cellesluser, sykloner og et bredt tilbehørs-program i OK 160 rørsystemet. Mange muligheter med hensyn på kapasiteter. Lufttransport-anlegget har en stor fordel i sin unike fremkommelighet og at det er enkelt å endre/utvide.
kongskilde
Lukk

Blåsetransport Kongskilde suge/trykkblåsere

Kongskilde suge/trykkblåsere ett fleksibelt og driftsikkert transportsystem. Sugetrykkblåseren suger direkte fra planlager, fra tippesjakt eller direkte fra container, og blåser til tilhenger eller korntørke. Kornet kan blåses både horisontalt og vertikalt og med opptil 80-100 m transportavstand. Sugetrykkblåseren leveres med elektrisk eller traktordrift, og med kapasiteter opp til 110 tonn/time. Traktormodellene leveres som 3-pkt montert eller trailer montert med lesseutstyr.