Om Grønt Maskin

GRØNT MASKIN AS, over 100 år med maskiner og utstyr til landbruket.

 Vi har vært en ledende leverandør av kvalitetsutstyr til landbruket og grønnsakspakkerier i Norden i over 100 år. Vår forretningside er å være en leverandør av kvalitetsutstyr til grønt-industrien. Våre kunder er gårdbrukere, enten de er melkeprodusenter, kjøttprodusenter, kylling – svine og sauebønder, grønnsaksprodusenter samt grønnsakspakkerier.

Våre salgsrepresentanter har god kunnskap og erfaring med egne produkter. Dette er din garanti for at utstyret ditt passer til din bruk. Vi ønsker å være våre kunders rådgivere slik at vi sammen kan finne det mest optimale utstyret framfor å selge noe som ikke passer. Alt utstyr som leveres av oss er montert, klargjort og justert på vårt verksted, før utsending. Vi benytter kun originaldeler for å opprettholde driftssikkerheten.

På vårt hovedkontor i Rygge har vi et rikholdig delelager med over 45000 artikler på lager. Vi har gode fraktavtaler som sikrer rask og prisgunstig frakt over hele landet.

Vår historie strekker seg helt tilbake til etableringen av Ole Chr. Bye AS i Rakkestad i 1912. Siden den gang har fokuset vært på maskiner og utstyr til landbruket. Selskapet er i dag et heleid datterselskap av Felleskjøpet Agri SA.

1912     Ole Chr Bye AS blir etablert i Rakkestad

1996     Felleskjøpet Agri SA kjøper Harald Bjerkes eftf. AS i Rygge¨

2003     Felleskjøpet Agri SA kjøper Ole Chr Bye AS i Rakkestad

2003     Felleskjøpet Agri SA kjøper Bjerknes Maskinforretning AS i Larvik

2010     Ole Chr Bye AS og Harald Bjerkes eftf. AS fusjonerer

2015     Felleskjøpet Agri SA kjøper RJ Maskiner AB

2018     Ole Chr Bye AS bytter navn til Grønt Maskin AS

2018     Bjerknes Maskinforretning blir fusjonert med Grønt Maskin AS

Våre verdier: TRYGT, LØNNSOMT og HYGGELIG