Har du tilgang på egen ved, men samtidig ønsker deg fleksibiliteten det er å fyre med pellets? Da er KWB Combifire fyrkjele en god løsning – Fyrkjelen kommer med effekt på enten 18 eller 28 kW.

Med Combifire har du muligheten til å legge i ved når du har tid, og styre systemet med det tilhørende displayet/appen når du ønsker at kjelen skal tenne opp – automatisk tenning gjør at du ikke er like avhengig av å være fysisk tilstede ved når det faktisk skal varmes opp. Ønsker du å stå opp til varmt hus? Ikke noe problem – da stiller du inn slik at det er varmt til det tidspunktet.

Comfort4 displayet og den tilhørende appen vil fortelle deg hvor mye ved man må legge i for å unngå å overlade akkumulatortanken. Du vil aldri mer fyre for kråka med dette systemet.

Eller skal du kanskje på ferie og ikke har mulighet til å legge i ved? Da kjører kjelen automatisk på pellets og holder huset ditt ved god temperatur selv når du ikke er hjemme.

Vedkjelen er en moderne og rentbrennede vedkjele med pyrolyseforbrenning og med et vedkammer som rommer hele 185L med maks 50 cm vedlengde. Den har automatisk tenning/rengjøring og lamdasonde for rent utslipp. Anbefalt akkumulatortankstørrelse er 2500L.

Når veden er brent ut og akkumulatortanken er i ferd med å bli kald, så starter den helautomatiske pelletsbrenneren. Denne modulen har også automatisk tenning og rengjøring.

Kontakt oss for en hyggelig prat om oppvarmning med pellets, ved eller flisfyring. Vi kan tilby et bredt modellutvalg som kan tilpasses ditt behov.