Begerutlegger

Newtec Celox optisk sorterer.

 • Sorterer gulrøtter eller poteter etter størrelse og kvalitet
 • 3 til 13 utløp

Newtec Checkveier

Newtec checkveier med kamera for etterkontroll av ferdig pakkede porsjoner.

Newtec vekter

Polerer

EKKO poleringsmaskiner er utviklet for alle dyrkere, med behov opp til 30 tonn / time. Alle polerere fra EKKO Maskiner A / S leveres komplett med vanntank og resirkulering system som sikrer optimal polering på grunn av den enorme mengden av vann i trommelen. Bare i den siste tredjedel av trommelen er stenket med friskt vann. Dermed kan forbruket av ferskvann være omtrent 300 til 500 l / time.
Vanntanken er utstyrt med et filterbelte, som langsomt bringer vrak ut til siden. Pumpen for resirkulering er plassert bak filterbeltet, hvor det resirkulerte vannet stadig blir filtrert.
Maskinene er utstyrt med 14, 16 eller 20 børstevalser, henholdsvis 2, 3 eller 3,5 meter lang. Dette gjør EKKO spesielt godt egnet for tynnere produkter slik som gulrøtter.
Maskinene er utstyrt med to frekvensstyrte motorer. Ett for tromme-stasjonen og en for børster. Dreiemomentet overføres gjennom velprøvde Poly-V belter. Frekvensstyring av motorene sikrer at både trommelen og børster starter automatisk og stopper langsomt, men først og fremst, at hastigheten av begge er justerbare. Dermed er det mulig å justere poleringseffekt, så vel som strømningshastigheten.

Vasker

Ekko grønnsaksvasker er designet for forsiktig rengjøring av alle typer rotgrønnsaker. Vaskemaskinen består av en tank med dør i hele trommelens lengde og hellende bunn for å lette rengjøringen. Trommelen er V-belte montert og utstyrt med skreddersydde bærere for å sikre en god og skånsom vasking.Utgangen er utstyrt med dyser for etterspyling med rent vann. Vaskemaskinen er produsert som både høyre og venstre modeller. Vaskeren kan også leveres i komplett rustfri utførelse.

Ekstrautstyr:

 • Vasketrommel i rustfritt stål.
 • Slampumpe for pumping av slam og vann inkl. nivå regulering.
 • Fotocelle kontroll av nivå i vasketrommelen start / stopp av matebelte.
 • Ekstra dyserør i vasketrommelen
 • Steinutskiller knyttet til vaskemaskin.

Modell Dimensjon trommel Dimensjon elevator Kapasitet gulrøtter Kapasitet poteter

 • EM 1310 Ø650×1000 mm. 300×1000 mm. 1,0 T/t 1,5 T/t
 • EM 1315 Ø800×1500 mm. 500×1600 mm. 2,5 T/t 4,0 T/t
 • EM 1320 Ø800×2000 mm. 500×1600 mm. 4,0 T/t 6,0 T/t
 • EM 1323 Ø950×1500 mm. 500×1600 mm.
 • EM 1324 Ø950×2000 mm. 600×2000 mm.

Nettsorterer

For skånsom sortering av poteter og løk, med kapasiteter på 6-45 t / time. Maskinen er utstyrt med skjermbelter med maskevidder 20-85 mm, og i bredder 600-1800 mm. Med dette systemet, kan en hvilken som helst sortering være strukturert, slik at systemet består av moduler som kan kombineres på flere måter. Modulene er utstyrt med elastiske slipp dempere for å bryte fallet mellom nettbelte og transportbåndet. Videre er maskinene utstyrt med en fritt løpende løfterulle som sørger for at produktene er fri fra nettbåndet før trekkvalsen . Alle typer fra 900-1800 mm er utstyrt med tverrgående belter og separat justerbar hastighet på motoren til risteren.

Falldempere

Ekko falldempere for skånsom demping av produkter.

Kassevender

Hydraulisk kassevender for potetkasser m.m. Som standard med manuell betjening av hydraulikkventil. Finnes også med fjernutløser for truck. Kan bygges på mål etter spesifikasjoner på kassen.
Kan også leveres med transportbånd.

Modell Kassedimensjon L / B / H:

 • EM 1160 L = 1500 B = 1200 H = 1200 mm.
 • EM 1161 L = 1800 B = 1500 H = 1300 mm.
 • EM 1162 L = 2400 B = 1600 H = 1300 mm

Rullebord

Inspeksjon/rullebord for hånd sortering av poteter og andre produkter.
Maskinen er produsert med plastruller som roterer produktet for effektiv inspeksjon.Komplett med lys og variator. Kan også leveres som sitte modell.

Sekkefyller

Ekko storsekkfyller for automatisk og forsiktig fylling av store poser og kasser.

Trinnløst justerbar stopp høyde opp til 2250 mm. Automatisk oppstart, når fall-bryteren er i nedre stilling. Elektrisk justerbar fjæring av store sekker opp til 2000 mm høy. Tilgjengelig med automatisk, digital vekt og fotoceller for optimal fylling. Vekten er en separat enhet som er montert under den store platen og som er koblet til elektronikken, slik at den vil slutte å fylle, når den ønsket mengde er nådd. Tilgjengelig med sentral krok utgivelse for de store sekker. Maskinen er meget solid i konstruksjon og enkel i drift.
Fåes også med plattform.
Produktet blir kjørt opp av et transportbånd, opp til storsekken, som automatisk vil flytte til startposisjon rett under transportbåndet. Når sekken er fylt, vil plattformen med storsekken bevege seg nedover ved hjelp av fotoelektrisk styring. Når den storsekken er full, frikobles den fra det automatiske sekk utgivelsen og kan tas bort med truck uten at føreren å måtte gå ut. Systemet gir en veldig rask, men likevel forsiktig fylling. Storsekkfylleren er konstruert for kontinuerlig arbeid og kan fra kontrollpanelet betjenes av én person. Systemet, som kan brukes både for de vaskede og uvaskede produktrt, er meget solid i konstruksjon og kan beveges rundt med truck. Storsekkfylleren kan dessuten bli levert med en digital veiesystem, som veier enten en gitt mengde i stor pose eller en total mengde.

Transportbånd

Ekko transportbånd til alle typer grønnsaker, med PVC eller gummi band, med og uten medbringere. Skaffes i ønsket høyde og form.
Ekko transportører er produsert i standard bredde 300-1000mm. Lengder etter behov.
Leveres i lakkert eller rustfri utførelse. 220 / 400 Volt

Nettpakkere

Pakkemaskiner som er best i sin klasse.
I de senere årene har C-Pack totalrenovert hele maskin programmet, og dermed sikret at C-Pack har blitt synonymt med kompromissløse krav til totale eierkostnadene, komfort, sikkerhet, teknologi og kvalitet i fremtiden.

Pakkemaskiner

Vertikale pakkemaskiner for pakking av alle typer grønnsaker, frukt, frossen fisk m.m

Løkkutter

For kutting av toppen på løk.
Leveres med 1 , 2 eller 3 kniver.
28mm spileåpning på rister.
Knivene sitter direkte på motorene.

Steinutskiller

Samro steinutskiller er stasjonære elektroniske steinutskillere der sensormekanismen kan stilles inn individuelt. Installeres i nye eller eksisterende prosesslinjer.
I tillegg til poteter, kan utskilleren også brukes for løk og gulrøtter.
Jordklumper blir magnitisert og kan sorteres ut.

Produktbehandling

FORMIT leverer små, kompakte produksjonslinjer basert på FORMIT skrellere, profilerings og kuttemaskiner.

Vi kombinerer FORMIT produkter med samme stil og størrelse trakter, transportbånd, steinutskillere, veiesystemer, skiver, inspeksjonsbord, kjølere, neddyppingstanker etc.

For mer informasjon se www.foodprocessing.fi

Formit er medlem av Ekko Gruppen.

Vi leverer REV Packaging

This is custom heading element

This is custom heading element